De videregående uddannelser i Slagelse

I Studiebyen Slagelse og Campus Slagelse er der mange muligheder for at finde netop din nye uddannelse eller læse videre efter anden afslutte uddannelse. Hvad drømmer du om at læse til, vi har en bred vifte af muligheder?

De Videregående Uddannelser i Slagelse 

Herunder kan du læse en kort beskrivelse af de forskellige uddannelser og hvad de har at byde på.

 

Zealand Sjællands Erhvervsakademi

Zealand udbyder 2-årige videregående fuldtidsuddannelser indenfor både det tekniske og det merkantile område. Alle vores fuldtidsuddannelser har en praktikperiode på sidste semester, så du har mulighed for at afprøve, det du har lært i virkelighedens verden. I hele uddannelsesforløbet har vi et tæt samarbejde med virksomheder, der har relevante opgaver i forhold til netop din uddannelse.

Derudover tilbyder vi også akademiuddannelser, der er betegnelsen for vores deltidsuddannelser, indenfor de fleste af vores fagområder.

Klik ind på www.zealand.dk (nyt vindue) og se dine muligheder. 

 

 

Professionshøjskolen Absalon

Professionshøjskolen Absalon udbyder 13 forskellige uddannelser i region Sjælland. På Absalon i Slagelse har du mulighed for at læse til sygeplejerske (nyt vindue), pædagog (nyt vindue), socialrådgiver (nyt vindue) og ernæring/sundhed (nyt vindue). Professionsbacheloruddannelserne på Absalon er kendetegnet ved høj faglighed og en tæt kobling mellem teori og praksis. Der er praktikforløb på alle uddannelser, og du vil opnå stærke kompetencer, som arbejdsmarkedet har brug for. Som studerende på Absalon i Slagelse vil du blive en del af et levende studiemiljø med masser af muligheder.

Klik ind på www.phabsalon.dk/uddannelser (nyt vindue) og se dine muligheder. 

  

 

Syddansk Universitet (SDU Slagelse)

SDU tilbyder en lang række bachelor-, kandidat-, diplom- og masteruddannelser. På SDU Slagelse kan du læse bacheloruddannelser inden for erhvervsøkonomi, human resource management, virksomhedskommunikation, international marketing og digital markedskommunikation. Her kan du også følge deltidsstudierne HD 1. og 2. del samt Master i International virksomhedskommunikation.

PÅ SDU har du mange valgmuligheder, og dine personlige interesser er gode pejlemærker at følge, når du vælger studie. Med en universitetsuddannelse får du ikke kun en dyb faglig viden inden for dit felt. Du lærer også at tænke kritisk, analysere og komme op med nye løsninger, og det er kompetencer, der kan overføres til job i mange forskellige brancher.  Som studerende på SDU vil du have et tæt samarbejde med erhvervslivet under hele studiet, så du løbende anvender teorien i praksis.

Klik ind på www.sdu.dk/uddannelse (nyt vindue) og se dine muligheder. 

  

 

Siden er sidst opdateret 6. maj 2021