2015

 • 18.12.2015 Fem teams skal konkurrere om Campusplan
  Fem arkitektteams skal konkurrere om at lave en helheds- og udviklingsplan for Campus Slagelse.
  Læs om arkitektkonkurrence
 • 02.12.2015 Slagelse får støtte til at udvikle ny hal
  En ny idrætshal er måske på vej i campusområdet ved stationen. Som en af tre udvalgte kommuner er Slagelse udvalgt til at deltage i Lokale- og Anlægsfondens indsats ”Nye tider - Nye haller”.
  Læs om hallen
 • 23.11.2015 Erhvervsøkonomistuderende vandt på Japan-strategi
  Fedmeproblemer i Japan kan måske blive et nyt marked for Korsør-virksomheden Ergolet.
  Læs om Ergo-Trainer projektet
 • 09.11.2015 23 arkitekter vil være med i konkurrence
  Slagelse Kommune har fået 23 ansøgninger fra arkitektvirksomheder, som vil være med i arkitektkonkurrencen om Campus Slagelse. Første skridt bliver at prækvalificere tre-fem virksomheder til konkurrencen.
  Læs om konkurrencen for arkitekter
 • 15.09.2015 Samarbejde med erhverv startes i Posthus
  Virksomheder, studerende og kommune skal arbejde tæt sammen i det nye campus ved stationen i Slagelse. Torsdag bliver den første store satsning skudt i gang, når korsørvirksomheden Ergolet og Syddansk Universitet, UCSJ og EASJ sammen med Slagelse Kommune starter et fælles projektforløb.
  Læs om Ergolet projektet
 • 07.08.2015 Campus har brug for dine idéer
  Området omkring stationen i Slagelse skal omdannes til et levende campusområde. Men hvad skal der til for at det sker? Torsdag og fredag i næste uge har borgere og interesserede mulighed for at komme med forslag og gode ideer.
  Læs om borgermøde og workshop
 • 19.06.2015 Indretningsfest skal gøre P-plads til aktivitetsplads
  Alle er velkomne til at være med, når P-pladsen bag det gamle posthus skal ”indrettes” til midlertidig aktivitetsplads torsdag den 25. juni.
  Læs om indretningsfesten
 • 20.05.2015 Nu kan Godsbane-bygningen og Posthuset lejes
  Posthuset skal indrettes til et vækst- og iværksættermiljø, og der arbejdes på at rive Godsbanebygningen ned. Men indtil det sker, er det muligt at leje begge bygninger, hvis man har et arrangement.
  Læs om Posthuset og Godsbanebygningen
 • 24.04.2015 Forskningens Døgn på stationspladsen
  Der er spil, leg og masser af aktiviteter, som kan gøre både børn og voksne klogere, når Forskningens Døgn løber af stablen den 24. og 25. april foran stationen i Slagelse.
  Læs om arrangementet
 • 14.04.2015 Godsbanebygningen skal måske genbruges
  Bygningsdele fra godsbanebygningen kan muligvis indgå i det kommende campusbyggeri ved Slagelse station. Penge fra en statslig pulje skal bruges på at undersøge muligheden for at genanvende så meget som muligt fra bygningen.
  Læs om genanvendelsen
 • 03.02.2015 Nedrivning får grønt lys
  Erhvervs-, Plan- og Miljøudvalget godkendte mandag nedrivningen af Godsbanebygningen. Dermed er der banet vej for en ny uddannelsesbygning i Campus Slagelse.
  Læs om nedrivningen