Campus har brug for dine idéer

Området omkring stationen i Slagelse skal omdannes til et levende campusområde. Men hvad skal der til for at det sker? Torsdag og fredag i næste uge har borgere og interesserede mulighed for at komme med forslag og gode ideer.

Skal bilerne have mere eller mindre plads? Skal der bygges i højden? Eller er der brug for flere grønne områder ved stationen i Slagelse? Nu får borgerne mulighed for at komme med ideer og kommentarer til, hvordan stedet skal se ud, når det i de kommende år skal forvandles til en uddannelsescampus. Det sker når Slagelse Kommune i næste uge inviterer til to gange walk-in-workshop og et borgermøde i det tidligere Posthus ved stationen i Slagelse.  

- Det nye campusområde skal være en levende del af Slagelse, så vi har brug for borgernes input.  Derfor har vi valgt at afholde to workshops og et borgermøde for at give så mange som muligt mulighed for at give sit besyv med, siger projektudvikler Rudi Saltofte Olesen.

Walk-in-workshoppene bliver en form for åbent hus, hvor alle har mulighed for at komme forbi torsdag og fredag. Man behøver ikke have konkrete ideer med under armen. Man kan også bare komme forbi, hvis man har lyst til at høre mere om projektet. Torsdag aften er der udover workshoppen også et borgermøde, hvor der ligeledes vil være mulighed for at stille spørgsmål og komme med kommentarer og forslag.

Senere vil der blive udskrevet en arkitektkonkurrence og her vil forslagene og kommentarerne indgå i arbejdet med at udforme de betingelser, som konkurrencedeltagerne skal leve op til.

Walk-in-workshoppene foregår torsdag den 13. og fredag den 14. august. Begge dage fra kl. 9 til 16, mens borgermødet bliver afholdt torsdag den 13. august kl. 18. Både workshoppene og borgermødet foregår i Posthuset, Sdr. Stationsvej 26 i Slagelse. Der kræves ikke tilmelding for at deltage. 

Flere oplysninger

  • Projektudvikler Rudi Saltofte Olesen telefon 29 12 02 66

Pressemeddelelse den 7. august 2015