Forskningens Døgn på stationspladsen

Der er spil, leg og masser af aktiviteter, som kan gøre både børn og voksne klogere, når Forskningens Døgn løber af stablen den 24. og 25. april foran stationen i Slagelse.

En svævebane med balloner, investeringsspil og teknologi i børnehøjde. Det er bare et par af de tilbud, som besøgende kan møde foran stationen i Slagelse fredag og lørdag i næste uge, hvor Forskningens Døgn bliver afholdt i det kommende Campus Slagelse.  

Under overskriften ”Skab dit liv” er Syddansk Universitet, University College Sjælland, Erhvervsakademi Sjælland og Slagelse Kommune i samarbejde gået sammen om at forvandle stationspladsen til et udstillingsvindue for den nyeste forskning og viden. De besøgende kan deltage i forsøgene, stille spørgsmål til forskerne og måske lære noget nyt. Der er blandt andet mulighed for at se, hvordan man laver plastik, høre hvordan man skaber sin egen identitet og se, hvad der sker, når man blander mælk og eddike.

Det hele foregår på taxaholdepladsen foran stationen, hvor der bliver opstillet tre containere, som vil danne rammen om aktiviteterne begge dage. Aktiviteter og forsøg vil blive udført løbende og flere gange begge dage, så man kan kigge forbi, når det passer.

Udover containerne vil der også være en scene, hvor man blandt andet vil kunne se et kemishow og høre foredrag under titler ”Hvem bliver millionær?” og ”Innovation og Personlighed”

Der åben for besøg fredag den 24. april klokken 13-17 og lørdag den 25. april klokken 10-13.

Se det fulde program på Forskningens Døgns hjemmeside under ”Skab dit liv”.

Flere oplysninger

  • Bylivskoordinator Anna Ingemann Jensen Telefon 30 44 05 67

 Pressemeddelelse den 14. april 2015