Indretningsfest skal gøre P-plads til aktivitetsplads

Alle er velkomne til at være med, når P-pladsen bag det gamle posthus skal ”indrettes” til midlertidig aktivitetsplads torsdag den 25. juni.

Der skal blomster i plantekasserne, og møblerne skal males, når P-pladsen bag det gamle posthus skal indrettes til en midlertidig aktivitetsplads, og alle er inviteret til at være med. Som en del af Slagelse Festuge er der nemlig inviteret til ”indretningsfest” på P-pladsen, hvor alle, som har lyst, kan være med til at male eller plante blomster og urter i plantekasserne.

- Lige nu står P-pladsen og ser trist ud. Det skal vi have lavet om på, så P-pladsen kan danne rammen om midlertidige aktiviteter. Vi vil gerne have brugerne til at være med til at indrette pladsen, og derfor inviterer vi alle, som har lyst til at være med, til at komme forbi og deltage, siger bylivskoordinator Anna Ingemann Jensen.

Har man bare lyst til at ”hænge ud,” køre på skateboard og hygge sig, så er man også velkommen. ”Festen” starter torsdag den 25. juni kl. 14 og slutter kl. 17.30, hvor folk er velkommen til at komme forbi, som det passer. Der en gratis is til dem, som vil være med, og dem, som kommer forbi, kan også prøve de nye skaterramper og opleve street-art kunstneren Lasse Bjerregrav, mens han arbejder. Posthuset og p-pladsen kommer til at indgå i det fremtidige campusområde. Hvordan det skal indgå er for tidligt at sige endnu. Men indtil da er det meningen, at p-pladsen skal bruges til midlertidig aktivitetsplads.

 - Indtil vi ved mere konkret, hvordan campussen skal indrettes, skal vi have testet, hvad området kan bruges til. Og hvis man har en ide eller en aktivitet, som man godt kunne tænke sig at bruge p-pladsen eller Posthuset til, så er man velkommen til at kontakte mig, siger Anna Ingemann Jensen.

 Anna Ingemann Jensen kan kontaktes på e-mail aninj@slagelse.dk, hvis man har en ide til aktiviteter på P-pladsen eller vil leje Posthuset eller Godsbanebygningen.

Flere oplysninger

  • Bylivskoordinator Anna Ingemann Jensen Telefon 30 44 05 67

Pressemeddelelse den 19. juni 2015