Nu kan Godsbane-bygningen og Posthuset lejes

Posthuset skal indrettes til et vækst- og iværksættermiljø, og der arbejdes på at rive Godsbanebygningen ned. Men indtil det sker, er det muligt at leje begge bygninger, hvis man har et arrangement.

Et loppemarked, koncert, bankospil eller noget helt fjerde. Slagelse Kommune tilbyder nu foreninger, virksomheder, borgere eller andre interesserede at leje Godsbanebygningen eller Posthuset billigt frem til 1. oktober. Begge bygninger ligger tæt på stationen midt i Slagelse, og begge bygninger kan bruges til mange forskellige arrangementer.

- Der er ikke nogen grund til at bygningerne står tomme hen, mens vi arbejder videre med campus-projektet. Derfor stiller vi dem nu til rådighed, hvis nogen har et arrangement, hvor man vil bruge lokalerne. Det er også med til at skabe liv i campus-området og vil være en gevinst for hele området, siger centerchef Benedict Moos, Center for Vækst og Plan.

Begge bygninger, som ligger i det kommende campus-område, står tomme lige nu. Der arbejdes på at rive Godsbanebygningen ned og genbruge dele af bygningen i det kommende campusområde. Posthuset skal udvikles til hjemsted for et vækst- og iværksættermiljø. Men før det kan slå dørene op, venter en ombygning, og indtil planen for, hvordan Posthuset skal ombygges, er på plads, er der mulighed for at leje lokalerne.

Det koster 2500 kr. pr. dag at leje en af bygningerne. Prisen omfatter husleje, vand, strøm, vand og almindelig rengøring, og i Posthuset følger også borde, stole og service med i lejen. Hvis arrangementet er åbent for en bredere offentlighed, er der også mulighed for at søge midler til at dække lejen i den såkaldte bylivspulje.

Fakta om Godsbanebygningen og Posthuset

  • Godsbanebygningen, Sdr. Stationsvej 30 600 kvadratmeter hal med tilhørende strøm og toiletter
  • Posthuset, Sdr. Stationsvej 26 450 kvadratmeter lokale i stueetagen med tilhørende strøm, toiletter, varme, tekøkken og begrænset antal borde og stole

For rundvisning og booking kontakt bylivskoordinator Anna Ingemann Jensen på tlf. 30 44 05 67 eller e-mail aninj@slagelse.dk

Flere oplysninger

  • Centerchef Benedict Moos Tlf. 58 57 90 60
  • Bylivskoordinator Anna Ingemann Jensen Tlf. 30 44 05 67

Pressemeddelelse den 20. maj 2015