UCSJ vil gerne flytte ind i Campus Slagelse

University College Sjælland vil flytte både pædagog-, sygeplejerske-, socialrådgiver- og ernærings- og sundhedsuddannelsen ind i det nye campusområde ved Slagelse station.

Det er et stort skridt i udviklingen af Campus Slagelse, der kommer til at betyde flere studerende og ansatte i byen, bedre uddannelsesmuligheder og større studiemiljø.

Pædagog- og sygeplejerske uddannelsen ligger i forvejen i byen, mens ernærings- og sundhedsuddannelsen flyttes fra Sorø og der oprettes et udbud af socialrådgiveruddannelsen i Slagelse.

Der er mange detaljer, der skal falde på plads, før planerne bliver ført ud i livet, men det er et stort skridt i udviklingen af vores nye campus.

Blandt begrundelserne lyder det fra UCSJs bestyrelse, at man ønsker at give de studerende mulighed for at nyde godt af det faglige og sociale samspil med andre studerende på Slagelse campus.          

Når det ny campusområde står færdigt vil det, hvis alt går efter planen, komme til at rumme over 3000 studerende fra både University College Sjælland og Syddansk Universitet.