Workshop - Campus Slagelse skal i bevægelse

Hvad skal der til? Kom med dine idéer til hal og bevægelsesområde!

En ny hal er på tegnebrættet sammen med et aktivitets- og bevægelsesområde ved Slagelse station og SDU Slagelse. Men hvad skal det indeholde?

Den 2. marts 2016 vil der blive afholdt en workshop, hvor du vil få mulighed for at kunne give dit præg på netop dette. Til workshoppen har du nemlig mulighed for at komme med dine input og idéer til hvad et nyt og spændende udeområde og en ny hal kunne indeholde og på den måde kan du være med til at forme Slagelses nye campusområde.

Workshoppen finder sted d. 2. marts fra kl. 17-21 på det gamle posthus på Sdr. Stationsvej 26. Da tidspunktet for workshoppen for de fleste kolliderer med aftensmaden, vil der naturligvis blive serveret mad og drikke i løbet af aftenen.

Tilmelding foregår via mail til petsa@slagelse.dk og skal ske senest den 26. februar kl 12:00. I mailen må du meget gerne skrive dit navn, samt hvorfor du er interesseret i projektet. Eksempelvis:

  • “Anders, indbygger i Slagelse”
  • “Signe, studerende på SDU”
  • “Hanne, idrætsudøver hos Slagelse Motionsklub”

Da vi ikke kan huse uendeligt mange deltagere vil tilmeldingen foregå efter først-til-mølle princippet.

Vi glæder os til at se dig. Alle er velkomne! Kun fantasien sætter grænser!

Med venlig hilsen,

Peter, Patricia og Sofie (Campus Slagelse)

For yderligere information kan du kontakte Peter Sabro på tlf.: 20 85 56 80 eller Sofie Fønsskov Møller på tlf.: 60 24 67 37.